Ons RITTENARCHIEF
Een beknopt overzicht van onze ritten in het jaar 2001

 

In onze beginjaren werd er enkel in clubverband gefietst op zondagen van begin maart tot en met het eerste weekend van oktober. Eventuele andere ritten werden beschouwd als oefenritten en telden niet mee voor ons regelmatigheidsklassement.
Gezien het hier gaat om de periode van vóór onze website, kon ook niet alles meer worden teruggevonden en ontbreken er hier mogelijk een aantal ritten.

Dit was het laatste jaar dat er een clubblad was.

Door de opkomst van de digitale fotografie was het vanaf dit jaar mogelijk om onze foto's te verzamelen in een album op het internet: zie
Foto's 2001

Vanaf nieuwjaar tot en met einde maart was er iedere zondagvoormiddag (en dikwijls ook op zaterdag) een rit met start aan Taveren Amadeus om 9 uur. Afstand tussen 50 en 60 km.
Van deze winterritten werden er geen overzichten bijgehouden...


Zondag 01/04/2001:
Meldert, Baardegem, Opwijk, Mazenzele, Merchtem, Mollem, Brussegem, Kobbegem, Hamme, Wemmel, Relegem, Zellik, St-Ulriks-Kapelle, St-Martens-Bodegem, Ternat - 67 km - 22 deelnemers.
Voor het eerst dit jaar eindelijk eens mooi en zacht weer op een zondagvoormiddag.
Start met tien minuutjes vertraging: wegkapitein Marc VA moest eerst nog uit zijn bed worden gebeld (overslapen na een trouwfeest). Meteen was ook het nut van de GSM in de volgwagen bewezen.
Eens een rit op één april, en dat zullen we geweten hebben... Op ons programma stond 'rit naar Hamme', en dat werd het ook, maar vanaf nu weten alle leden dat er ook een Hamme bestaat aan de rand van Brussel. Het werd allesbehalve de vlakke rit die de meesten in gedachten hadden. De kasseistroken en venijnige kuitenbijters waren nooit ver weg. Maar ja, één april valt niet elk jaar op een zondag en onze 'vis' was wel zéér geslaagd te noemen ;-)
Na de rit kregen alle deelnemers een smakelijke aprilvis (onder de vorm van maatjes-haring) aangeboden door de club in samenwerking met onze lokaalhouders van den Amadeus.

Zondag 08/04/2001: Woubrechtegem, St-Lievens-Esse, Wijnhuize, Erwetegem, St-Goriks-Oudenhove, 'Boembeke', Rozebeke, Elst, Michelbeke ('Berendries'), St-Maria-oudenhove, Brakel ('Tenbossestraat'), St-Martens-Lierde, Hemelveerdegem, Ophasselt, Aspelare - 72 km - 19 deelnemers.
Een frisse voormiddag, amper 7 graden. Grijs en somber gedurende het grootste deel van de rit, maar het bleef droog. Op het einde kregen we zelfs nog enkele mooie opklaringen.
Rit met twee hellingen uit de Ronde van Vlaanderen die vandaag werd gereden en daarnaast ook nog wat klimwerk in de kouter tussen Rozebeke en Elst.

Zondag 15/04/2001: rit afgelast wegens slechte weersomstandigheden.

Zondag 22/04/2001: OLV-Lombeek, St-Kwintens-Lennik, Gaasbeek, Oudenaken, St-Pieters-Leeuw, Halle, Buizingen, Dworp, Beersel, Vlezenbeek, Schepdaal, Wambeek, Ternat - 76 km - 22 deelnemers.
Koude start (amper 2 graden) en een dichte mist die pas op het einde van de rit wat opgetrokken os. Het bleef wel droog.
Deze rit in het teken van de Toer de Geuze bracht ons langs niet minder dan zeven geuzebrouwerijen. Aan de laatste brouwerij in de reeks, De Troch in Wambeek, hielden we een stop om er van de van hun lekkere streekbieren te proeven.
Daar de dichte mist was er onderweg maar weinig te zien van het landschap in het Pajottenland, maar de kasseiklim op de achterkant van de Bruine Put zullen sommigen zich nog wel herinneren...

Zondag 22/04/2001: St-Lievens-Houtem, Balegem, Dikkelvenne, Semmerzake, Vurste, Melsen, Munte, Scheldewindeke, Oosterzele, Letterhoutem, Zonnegem, Bambrugge - 78 km - 21 deelnemers.
Goed fietsweer.
Michel De Cock was wel aan de start maar reed niet mee wegens een probleem met zijn rem.
Na een ganse tijd door een vlak landschap gereden te hebben was er plots een verrassende helling in Semmerzake. Daarna was er ook nog een (kassei)klimmetje in Munte, maar dat was voor de meesten géén verrassing
Pech: 3 lekke voorbanden (Marc Houtman, Rddi Claes en Bart De Pauw).

Dinsdag 01/05/2001: rit op verplaatsing met start en aankomst aan in Lummen (prov. Limburg) - 120 km - 22 deeln.
Vertrek per auto in Welle om 7 uur voor een verplaatsing van 100 km.
Rit door Midden-Limburg en de Limburgse Kempen, e
en regio waar we nog nooit gefietst hadden met veel bossen en ook veel lange rechte stukken weg. Ook veel zeer goed onderhouden fietspaden.
Beknopte wegwijzer: Lummen, Zolder (autocircuit), Bolderberg, Zonhoven, Winterslag, Opglabeek, Opoeteren, Gruitrode, Grote-Brogel, Kaulille, St-Huibrechts-Lille, Overpelt, Kleine-Brogel, Eksel, Kerkhoven, Leopoldsburg, Korpspel, Koersel, Heusden, Eversel, Lummen.
Middagpauze in een café in het dorpje Kaulille (deelgemeente van Bocholt) helemaal in het noorden van Limburg.
Het weer: een droge dag met afwisselend zon en wolken.

Meer informatie is er over deze rit jammer genoeg niet meer terug te vinden.

Zondag 06/05/2001: Pollare, 'Roost', Zandbergen, Nieuwenhove, Waarbeke, Vollezele, Galmaarden, Vollezele, Oetingen, Denderwindeke, Meerbeke - 72 km - 22 deelnemers.
Zwwarbewolkt maar droog. Veel wind.
Een rit op en rond de Congoberg met beklimming van deze mooie Brabantse getuigenheuvel langs verschillende kanten zodat een paar deelnemers als eens een lus konden overslaan...

Zondag 13/05/2001: St-Maria-Oudenhove, Michelbeke, Elst, St-Blasius-Boekel, St-Denijs-Boekel, St-Maria-Latem, Paulatem, Dikkele, Velzeke, Oombergen, St-Lievens-Houtem, Borsbeke - 79 km - 15 deelnemers.

Heel mooi en warm weer. Prachtige vergezichten vandaag!
Voor het eerst dit jaat (bijna) iedereen in korte broek en korte mouwen.
Een rit over minder bekende wegen in de Zwalmstreek met niet al te veel hellingen.
Pech: lekke voorband voor Gerard Langendries.

Zondag 20/05/2001: Wambeek, Schepdaal, St-Mertens-Lennik, Gaasbeek, Elingen, Oudenaken, St-Pieters-Leeuw, Halle, Beert, Bellingen, Kester, Leerbeek, Elingen, St-Kwintens-Lennik, OLV-Lombeek - 80 km - 17 deelnemers.
Heel mooi en zonnig weer maar bij de start toch nog frisjes (9°C).
Rit van Pajottenlandkenner Rudi Claes langs afwisselende en rustige wegjes zonder moeilijke hellingen.
Pech: lekke voorband voor Gerard Langendries.

Zaterdag 26/05/2001: rit op verplaatsing met start en aankomst aan de Abbaye Notre Dame de Bonne Espérance in Vellereille-les-Brayeux (nabij het stadje Binche) - 120 km - 22 deeln.
Vertrek per auto in Welle om 6u30 voor een verplaatsing van 70 km.

Rit naar de streek van Chimay.
Beknopte wegwijzer:
Vellereille-les-Brayeux, Montifaux, Bienne-leze-Happart, Lobbes, Thuin, Thuilles, Ossogne, Mertenne, Castillon, Erpion, 'Lacs de l'Eau d'Heure', Cerfontaine, Culot-du-Bois, Aublain, Lompret, Vaulx, Chimay, Virelels, Queue-de-Rance, Fourbechies, Renlies, Solre-St-Géry, Barbençon, Clermont, Strée, Leers-et-Fosteau, Fontaine-Valmont, Sars-la-Buissière, Merbes-Ste-Marie, Vellereille-les-Brayeux.
Goed weer.
Middagpauze in het centrum van Chimay waar we bij onze boterhammen uiteraard het plaatselijke trappistenbier dronken.
Na aankomst aan de imposante
Abbaye Notre Dame de Bonne Espérance konden we uiteraard ook niet anders dan daar in het café aan de abdij eens te proeven van het bier met dezelfde naam.
Serieuze pech voor Freddy Van Asbroeck die aan de voet van een kleine helling zijn achterderailleur in zijn wiel trok en met serieus wat brokken zat, zowel aan de deraileur zelf als aan zijn wiel (spaken kapot) en ook aan zijn fietskader (bevestigingsoog van de derailleur verwrongen). Uiteraard moest hij de rit verder van in de camionette volgen...

Verder was er ook nog pech voor Mike Bauwens (lekke achterband, afgelopen ketting en drinkbus verloren) en Hugo Van Holen (gebroken spaak en daarna lekke voorband met het wiel van de club).
Zondag 27/05/2001: Pollare, 'Roost', Zandbergen, Grimminge, Onkerzele, Geraardsbergen, Goeferdinge, Zarlardinge, Flobecq ('Plachettes'), Everbeek, Deftinge, Schendelbeke, Idegem - 77 km - 15 deeln.
Goed fietsweer, lichte bewolking.
De meeste hellingen werden gemeden maar de niet te onderschatten 'Plachettes' in Flobecq stond wél op ons menu.

Vrijdagavond 01/06/2001 (Pinksteren): uitdeling van de nieuwe clubkledij in Taverne Amadeus.

Zondag 03/06/2001 (Pinksteren): Roosdaal, Gooik, Herfelingen, Heikruis, Bierghes, Rebecq, 'Vallée des Oiseaux',  Steenkerque, Petit-Enghien, Herne, Oetingen, Neigem, Roosdaal, Liedelkerke - 81 km - 16 deeln.
Een betrokken en frisse start. Later in de voormiddag kregen we nog een paar lichte buitjes en een toenemende wind te verwerken.
Dit was de eerste rit in onze spiksplinternieuwe clubkledij.
Pech: afgelopen ketting (Freddy Van Asbroeck).
Maandag 04/06/2001 (Pinkstermaandag): St-Kwintens-Lennik, Elingen, Berrdhout, Halle, Buizingen, 'Drasop', Essenbeek, Lembeek, Halle, St-Pieters-Leeuw, St-Laureins-Berchem, Gaasbeek, St-Martens-Lennik, Schepdaal, Wambeek - 75 km - 12 deeln.
Bewolkt maar droog.

In en rond Halle fietsen we een rondje op de bijna 18 km lange omloop van het Belgisch Kampioenschap voor profs daar zou worden gereden op zondag 1 juli. Bijzonderste hindernis was de klim van de 'Drasop' van Buizingen richting Hallerbos. Voor ons wielertoeristen was het geen al te interessant parcours omdat een flink deel ervan over steenwegen loopt.
Pech: lekke achterband voor Frans.

Zondag 10/06/2001: Ressegem, Borsbeke, St-Lievens-Houtem, Bavegem, Oosterzele, Moortsele, Bottelare, Lemberge, Merelbeke, Gontrode, Gijzenzele, Massemen, Oordegem, Smetlede, Impe, Vlekkem, Mere, Nieuwerkerken, Aalst - 76 km - 20 deeln.
Een zwaarbewolkte voormiddag met sporadisch een zonnestraaltje. Droog en matige wind.
Onze wegkapitein Marc VA kon zijn handigheid met landkaartjes nog eens tonen, want noch verschillende wegenwerken, noch een vinkenzetting konden hem in problemen brengen.
Aan het einde van onze rit brachten we een bezoek aan de opendeurdagen in garage Valckenier in Aalst, waar we goed ontvangen werden en waar we meteen ook onze nieuwe clubkledij konden showen (foto).
Pech: lekke achterband (Chris Meesens).

Zaterdag 16/06/2001: rit op verplaatsing met start en aankomst aan Brasserie des Collines (de nieuwe naam voor de Brasserie Ellezelloise / Quintine) in Ellezelles - 104 km - 6 deeln.
Omdat op deze dag veel clubleden niet vrij waren werd de voorziene rit naar de Ardennen gewisseld met deze kortere verplaatsing naar het ons ondertussen al vertrouwde Ellezelles.
Vertrek per auto in Welle om 8 uur voor een verplaatsing van ongeveer 40 km.

Rit in de streek tussen Doornik en Leuze.
Beknopte wegwijzer: Ellezelles, 'Beau Site', St-Sauveur, Frasnes-lez-Buissenal, Montroeul-au-Bois ('Trou Robin'), Quartes, Forest, Cordes, Velaines, Melles, Thimougies, Beclers, Maulde, Gallaix, Thieulain, Grandmetz, Ligne, Houtaing, Buissenal, Oeudeghien, Gauquier, Wodecq, Ellezelles.
Zwaarbewolkte voormiddag met een dreigende lucht. Daarna meer opklaringen. Het bleef de ganse dag droog, maar toen we met onze auto's pas terug waren in den Amadeus in Welle viel er dan toch nog een hele stevige bui.
Het was een mmoie rit in een afwisselend en interessant landscap. Eerst was er een heuvelachtig deel, gevolgd door een vlakker midenstuk om te eindigen met nog een heuvelachtig deel.
Voorbij Ligne hielden we een stop in openlucht om onze boterhammetjes op te eten.
Naar het einde van de rit toe kregen we nog de 'Rossignol' (Hameau des Papins) en 'Paradis' als toemaatje.
Dit jaar was het jammer genoeg niet mogelijk om na onze rit nog iets te drinken in de Brasserie des Collines, dit
wegens verbouwingswerken.
Zondag 17/06/2001: officiële voorstelling van onze nieuwe clubkledij met een kort ritje langs een paar sponsors - 22 deelnemers.
Het weer: regenachtig.
Tijdens het nemen van de foto's aan ons clublokaal Amadeus was het nog droog (foto).
Van daar ging het naar het Axa-kantoor (foto) in de Regentiestraat bij kantoorhoudster Hilde. Hier werden we vergast op een gans assortiment ontbijtkoeken met koffie.
Ondertussen was het wel beginnen regenen zodat de verplaatsing naar Meubelen Lucas in Haaltert (foto) door de meesten met de auto werd gemaakt. Hier werden we ook van binnen nat van de Blonde Leffe
Nadien werd de nieuwe clubkledij nog verder gedoopt in ons lokaal Taverne Amadeus, dit in aanwezigheid van de sponsors.

Zondag 24/06/2001: Herzele, Zottegem, Velzeke, Munkzwalm, St-Denijs-Boekel, Mater, Volkegem, Oudenaarde, Edelare, Maarke, 'Boigneberg', St-Kornelis-Horebeke, Elst, 'Hostellerie', St-Goriks-Oudenhove, Erwetegem, Steenhuize - 89 km - 22 deeln. (waarvan 2 gastrijders)
Mooi en zacht weer, zonnig maar soms wat versluierd. Prachtige vergezichten in de Vlaamse Ardennen.
Pech voor René VDM toen in Maarke zijn zadelbrug plots middendoor brak.
Ook nog een lekke achterband voor gastrijder Patrick Grootvriendt.

Zaterdag 30/06/2001: rit op verplaatsing met start en aankomst in Noiseux (een kleine deelgemeente van Somme-Leuze - prov. Namen- 110 km - 14 deeln.
Vertrek per auto in Welle om 6u30 voor een verplaatsing van 150 km.

Prachtige maar ook zeer lastige Ardennenrit door de streek van Ourthe en Aisne
met heel veel natuurschoon en tal van pittige beklimmingen.
Beknopte wegwijzer: Noiseux, Somme-Leuze, Septon, Durbuy, '
Mur de Durbuy', Barvaux, Heyd, Col de Rideux, Fanzel, Erezée, Amonines, Dochamps, Samrée, Bérismenil, Maboge, 'Pied Monti', Hubermont, Ortho, Hives, La-Roche-en-Ardenne, Col de Haussire, Samrée, Cielle (middagpauze), Marcouray, Beffe, Soy, Ny, Melreux, Fronville, Noiseux.
Zwaar bewolkt, dreigende lucht. Temelijke win en tegen het einde van de rit een onweer.
Na de start in Noiseux haalden we eerst wat hoogte om dan met een lange afdaling af te zakken naar Durbuy. Eerst wat sightseeing in het kleine stadje, dan de Mur de Durbuy en verder via Barvaux naar de Col de Rideux.
Bij het doorkruisen van dit mooie stukje Ardennen kwamen we ook heel wat naamloze hellingen tegen. Enkelen namen de afslag langs de 'Pied Monti' (ook de 'Mur de Maboge' en 'Mur Criquielion' genoemd) de anderen reden langs het stuwmeer van Nisramont.
Bij de doortocht van La Roche was er een lekke band op een moeilijke plaats (enkele rijstroken wegens toeristenmarkt). Op die manier raakten we de camionette kwijt die we na een kwartiertje zoeken gelukkig terugvonden.
Na La Roche beklommen we de lange en moeilijke Col de Haussire naar Samrée. Van daar een lange zalige afdaling naar Cielle waar we onze middagpauze hielden.
Terug op de fiets vlogen er soms wat druppels en werden de wolken dreigender. Aan het einde van de rit, net voor Beffe, zaten we dan toch midden in een heus onweer met bliksem en donder. Dan maar vlug gaan schuilen in een bushokje...
Pech: problemen met de remblokjes voor Gust en een lekke achterband voor Luc De Bolle..
Zondag 01/07/2001: Baardegem, Opwijk, Peizegem, Malderen, Lippelo, Oppuurs, Bornem, Puurs, Liezele, Breendonk, St-Jozef (Londerzeel), Steenhuffel, Rossem, Merchtem, Krokegem, Asse-ter-Heide, Essene - 78 km - 27 deeln.
Mooi en zacht weer, weinig wind.
Vlakke rit langs de forten van Bornem en Liezele en ook langs vier bouwerijen (Op-Ale, Duvel, Palm en Ginder-Ale).

Zondag 08/07/2001: Denderwindeke, Vollezele, Tollembeek, Herne, St-Pieters-Kapelle, Marcq, Labliau, St-Marcoult, Silly, Bassilly, Bever, Viane, Galmaarden, Waarbeke, Nieuwenhove - 83 km - 15 deeln.
Eerste helft van de rit zwaarbewolkt. Vanaf ons keerpunt in Silly motregen en gedurende de laatste 20 km zelfs intense regen.
Door een paar plaatsen met omleiding hadden we in het eerste deel van de rit wat meer grote wegen dan gewoonlijk. Daarna via bijna verlaten wegen door het Bos van Silly.
Pech: lekke achterband voor Bert Geeeroms, dit nog vóór de start.

Zondag 15/07/2001: Appelterre, Zandbergen, Waarbeke, Moerbeke, Deux-Acren, Ghoy, Ogy, Zarlardinge, Goeferdinge, Overboelare, 'Denderoordstraat', Geraardsbergen, Onkerzele, Idegem, Voorde, Aspelare - 80 km - 21 deeln.
Bij de start was het fris (13°) en licht bewolkt maar droog. Naar het einde van de rit toe bredere opklaringen en een mager zonnetje. Het bleef droog.
Pech: lekke achterband voor René VDM en Bart De Pauw.

Zaterdag 21/07/2001 (Nationale Feestdag): Wambeek, 'Spanuit', St-Anna-Pede, Vlezenbeek, 'Zuun', Lot, Beersel, Alsemberg, St-Genesius-Rode, 'Sept Fontaines', Dworp 'Bruie Put', Huizingen, 'Brucom', St-Pieters-Leeuw, Oudenaken, Gaasbeek, St-Kwintens-Lennik, Strujtem - 78 km - 9 deeln.
Vertrek in zomerse, niet te koude regen. Na een 10-tal km hield het gelukkig op en konden we de rest van de rit droog uitriijden. Bij onze aankomst in Welle begon het opnieuw te miezeren, maar dat kons ons toen niet meer deren...
Zondag 22/07/2001: Aspelare, St-Antelinks, Steenhuize, Erwetegem (radar), St-Maria-Lierde, 'Pijperzele', St-Maria-Oudenhove, Michelbeke, Elst, Zegelsem, Schorisse, Maarke, Kerkem, 'Berg Ten Houte', 'Koekamer', Schorisse, Rovorst, Brakel, St-Maria-Oudenhove, Wijnhuize, St-Lievens-Esse, Woubrechtegem, Aaigem, Heldergem - 90 km - 22 deeln.
Eerst nog wat zon, nadien zwaar bewolkt en vochtig-drukkend. Er was constant onweersdreiging maar het bleef wel droog.
Op de terugweg twee keer een kleine aanpassing van ons parcours, eens door een vinkenzetting en eens door een stoet van paardenkoetsen.
Door een lichte spierverrekking zag Staf VDB zich genoodzaakt om op 'Berg Ten Houte' in de volgwagen te stappen.
Pech: aflopende ketting (Freddy VA).

Van de ritten die we na 22/07/2001 hebben gereden werden géén achteraf-verslagjes teruggevonden en is ook het aantal deelnemers niet meer gekend. We kunnen hier dus enkel nog weergeven hetgeen er vooraf in ons clubblad is verschenen over deze ritten...

Zaterdag 28/07/2001: rit op verplaatsing met start en aankomst bij Gust Thuysbaert aan het Wijnveld in Sinaai - 90 km.
Vertrek per auto in Welle om 8 uur voor een verplaatsing van ongeveer 40 km.

Rit naar Philippine en Sas-van-Gent in Zeeland (NL).
Beknopte wegwijzer: Sinaai, Daknam, 'Domein Puyenbroeck' (Wachtebeke), Mendonk, overzet kanaal Gent-Terneuzen, Ertvelde, Assenede, grens B/NL, Philippine, Sas-van-Gent, grens NL/B, Overslag, Moerbeke, Klein-Sinaai, Sinaai.
Zondag 29/07/2001: streek van Gent - 75 km.

Zondag 05/08/2001: ééndagsrit naar de streek van Nivelles (met start en aankomst in Welle) - 145 km.
Beknopte wegwijzer: Welle, Lidekerke, Strijtem, Gooik, Elingen, Pepingen, Bellingen, 'Hondzocht', Tubize, Virginal-Samme, Ittre, 'Beaudémont', Nivelles, Petit-Roeulx-lez-Nivelles, Obaix, Pont-à-Celles, Gouy-lez-Piéton, Seneffe, Familleureux, Mignault, Naast, Steenkerque, Petit-Enghien, Herne, Vollezele, Denderwindeke, Ninove, Denderhoutem, Welle.
Middagapuze in een café in het dorpje Familleureux (nabij La Louvière).

Zondag 12/08/2001: streek van Everbeek - 75 km.

Woensdag 15/08/2001 (Half Oogst): Linkebeek, 'Verrewinkel' - 75 km.

Zondag 19/08/2001: rit naar de Zwalmstreek - 75 km.

Dinsdag 21/08 tot maandag 27/08/2001: fietsreis in het Groothertogdom-Luxemburg.
Aan deze reis namen 17 leden deel.
Voor een overzicht van deze fietsreis: klik hier!

Programma voor de leden die niet mee waren op fietsreis naar Luxemburg:
Zaterdag 25/08/2001: deelname aan de 'Flash Travel Classic' (een tocht in het kader van 'Fietsen tegen kanker') met start en aankomst aan het Florent Beeckmanstadion van FC Denderleeuw. Er was keuze uit omlopen van 50 km, 75 km en 100 km.
Zondag 26/08/2001: streek van Melle - 65 km.

Zondag 02/09/2001: streek van Bois d'Acren, Bever - 70 km.

Zondag 09/09/2001: streek van Vlassenbroek, Baasrode - 70 km.

Zondag 16/09/2001: finaleparcours Parijs-Brussel (die gisteren werd gereden met aankomst in de buurt van het voetbalstadion van RSC Anderlecht) - 65 km.
We fietsten o.a. de plaatselijke ronde in de omgeving van Anderlecht met beklimming van de 'Keperenberg' in Itterbeek.

Zondag 23/09/2001: streek van Zottegem - 65 km.

Zaterdag 29/09/2001: afscheid zomerseizoen 2001 met een rit heen en terug naar Jette (50 km) gevolgd door een barbeque in ons lokaal (Amadeus).
Om 8u30 per fiets naar het AZ in Jette, waar we in de Faculteit Geneeskunde van de VUB een ontbijt kregen aangeboden. Rond 10u30 per fiets terug naar Welle.
Na aankomst in ons lokaal (Amadeus) was er aperitief en daarna een barbeque met aangepaste wijnen.
Later in de namiddag: nog wat gezellig nababbelen over het voorbije seizoen.

Zondag 30/09/2001: streek van Wetteren - 65 km.

Vanaf zondag 7 oktober 2001 tot einde maart 2002: iedere zondagvoormiddag (en dikwijls ook op zaterdag) rit met start aan Taveren Amadeus om 9 uur. Afstand tussen 50 en 60 km.
Van deze herfst- en winterritten werden er geen overzichten bijgehouden...

 

 

Terug naar ons  RITTENARCHIEF